Spring til indhold
Hjem » Kan man køre på el løbehjul som gravid?

Kan man køre på el løbehjul som gravid?

Kan man køre på el løbehjul som gravid? Det korte svar er ja, der er ikke noget til hinder for, rent lovgivningsmæssigt, at man kører på el løbehjul som gravid. Spørgsmålet man bør stille sig selv, er dog ikke hvorvidt man kan eller må, men om burde køre på el løbehjul som gravid.

Svaret på om man burde køre på el løbehjul som gravid, er det samme som ved andre ting, når det kommer til at være gravid. Det gælder om at minimere risikoen for uheld i hverdagen, mens man går rundt med et barn i maven. Ved at køre på el løbehjul øger man risikoen for uheld, og det er derfor noget man kraftigt bør overveje, inden man begiver sig ud på en køretur på el løbehjulet.

Det er dog ikke ensbetydende med, at man bare skal bure sig inde i sit eget hjem, så man kan være sikker på, at man ikke bliver involveret i uheld. Det er en balancegang, og hvad man føler er ansvarligt, men det er værd at huske på, at der er risiko forbundet med at køre på el løbehjul, som man bør overveje som gravid, inden man kører på el løbehjul.

Det er derfor også værd at overveje alternative transportmidler, når man skal fra a til b som gravid, og hvor offentlig transport er en mulighed, eller man kan tage bilen, så længe at den gravide mave tillader det. Man kan også gå, omend det er en udfordrende tilgang til transport, når man er besværet af en stor gravid mave.

For at gøre transporten nemmere for dig som gravid, er der en masse praktisk udstyr til gravide, som man kan gøre brug af i hverdagen og under transporten. Se mere til det store udvalg af graviditetsudstyr, og se om der er udstyr for dig.

Du kan med fordel se et stort udvalg af graviditetsudstyr på https://mamamilla.dk/, der tilbyder alt hvad man kunne få brug for som gravid. Hos mamamilla.dk er du altid sikret den højeste kvalitet, og du vil få meget skarpe priser, på det graviditetsudstyr du er interesseret i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *