Spring til indhold
Hjem » Xiaomi Mi M365

Xiaomi Mi M365

Ønsker du et el løbehjul med god fart på, så er dette Xiaomi Mi M365 el løbehjul lige noget for dig. Du får nemlig en topfart på gode 25 km/t, samt en ganske fin rækkevidde på 25 km. Den gode fart og fine rækkevidde, er dog langt fra de eneste fordele du får med et Xiaomi Mi M365 el løbehjul.

Du får nemlig også masser af sikkerhed i form at et godt bremsesystem, og et el løbehjul i stærke og robuste materiale, med pneumatiske dæk for godt vejgreb. Alt i alt giver det et el løbehjul, men en rigtig stabil og sikker kontrol.

Se meget mere om alle de gode fordele du får med et Xiaomi Mi M365 el løbehjul, men inden du går videre, er der en særlig ting du bør være opmærksom på. Der er ikke en hastighedsbegrænsning i dette el løbehjul, og det overholder derfor ikke det danske lovkrav om, at et el løbehjul ikke må køre mere end 20 km/t. Se mere under afsnittet med hastighed.

Xiaomi Mi M365

Rækkevidde

Xiaomi Mi M365 kommer med en rækkevidde på 25 km. Denne rækkevidde er meget normal ved et el løbehjul, så hvad rækkevidden angår, får du et el løbehjul med en rækkevidde der hverken er særlig høj, men som heller ikke er udfordrende lav.

Afhængig af hvad du skal bruge dit el løbehjul til, og hvor langt du planlægger at køre, kan det være et vigtigt parameter at være opmærksom på. Skal du pendle længere dagligt, kan det være en god ide at overveje, om det er bedre med et løbehjul med større rækkevidde.

Med en rækkevidde på 25 km. er du dog ikke helt uden rækkevidde, og vil på de kortere distancer være et oplagt transportmiddel. Vær i den forbindelse opmærksom på, at dette løbehjul ikke må køre på danske veje, da den ikke overholder lovkravet om hastighedsbegrænsning. Se mere under afsnittet om hastighed.

Støddæmpning

Der er ikke nogen støddæmpning på selve el løbehjulet, men til gengæld vil de gode og brede pneumatiske dæk være støddæmpende i sig selv, og sikre en god og behagelig kørsel i det meste by terræn.

Vil du gerne kunne køre på andre og mere ujævne underlag, så kan der være ide i, at overveje andre alternativer, og som kommer med støddæmpning. Til brug ved kørsel i byen, vil få masser af støddæmpende kvaliteter med en Xiaomi Mi M365.

Show Filters
Shipping
Price

Brand
 

Hastighed

Du får en topfart på 25 km/t med en Xiaomi Mi M365, hvilket er over det tilladte på de danske landeveje. Dette er et forhold ved dette el løbehjul, som du bør være meget opmærksom på, da du ikke lovligt kan gøre brug af el løbehjulet på danske veje.

Du bør derfor også overveje til hvilket formål, du planlægger at bruge dit el løbehjul, inden du beslutter dig for at køre. Til kørsel hjemme på grunden, på baner, og andre tilladte steder, kan du med fordel gøre brug af dette el løbehjul.

Sikkerhed

De gode pneumatiske dæk giver et godt vejgreb, og dermed en mere stabil og kontrolleret kørsel, med mindre risiko for styrt. Samtidig fungerer dækkene stødabsorberende, mens el løbehjulet også kommer med en god bremselængde, samt et stabilt og robust stel og styr.

Det er alt sammen noget der er med til at øge din sikkerhed, når du kører på dit el løbehjul. Forlygter på fronten sikrer at du kan se vejen foran dig når det er mørkt, og vil samtidig advare andre trafikanter om din tilstedeværelse.

Bremsesystemet består af en bremseskive på bagdækket, der som sagt kommer med en rigtig god bremselængde. Alt i alt et rigtig godt og sikkert el løbehjul, med godt vejgreb, gode bremser, forlygter og andre gode egenskaber.

God til banekørsel

Da en Xiaomi Mi M365 ikke overholder den danske lovgivning, i forhold til hastighedsbegrænsning på de danske veje, anbefaler vi at bruge dette el løbehjul til banekørsel eller anden kørsel på privat grund.

På privat grund, og andre udvalgte og tilladte steder, gælder der nemlig ingen lovkrav til, at et el løbehjul maks må køre 20 km/t, da der ikke er tale om kørsel på offentlig vej. Du bør derfor udelukkende benytte dette el løbehjul på privat grund, og på andre udvalgte og tilladte steder.

Fordele

Der er mange gode fordele ved et el løbehjul, og mange gode grunde til, at du bør bruge et el løbehjul. Det vil ikke mindst være den billigere investering sammenlignet med bil og knallert, at et el løbehjul er et mere miljøvenligt alternativ, og at det er et praktisk transportmiddel, samt flere andre gode fordele.

Økonomisk transportmiddel

En af de helt store fordele ved et el løbehjul er, at det er et billigt alternativ til benzin- og dieseldrevne motorkøretøjer. Det gælder både ved den indledende investering når du køber el løbehjulet, men også under brug og ved opladning.

På de kortere distancer vil et el løbehjul således være meget mere økonomisk, sammenlignet med at tage bilen, knallerten eller andre køretøjer. Leder du derfor efter et billigere og mere økonomisk alternativ til dit nuværende transportmiddel, så kan du ofte spare mange penge med et el løbehjul.

Miljøvenlig og praktisk

Et el løbehjul er et meget praktisk transportmiddel, da du ikke vil være begrænset af størrelsen når du skal rundt, som du vil være det med en bil, men også med en knallert. El løbehjulet kan komme igennem alle steder.

Det har ikke mindst praktiske fordele i byen, hvor el løbehjulet ofte kan være en hurtigere transport, da du kan skyde genvej på din transport, som ellers ikke ville kunne lade sig gøre. Det gør et el løbehjul til et meget praktisk transportmiddel, der nemt og hurtigt bringer dig fra a til b.

Samtidig er et el løbehjul en mere miljøvenlig transport, når der sammenlignes med benzin- og dieseldrevne motorkøretøjer. Du gør dermed en stor forskel for miljøet, ved at skifte til et el løbehjul som dit primære transportmiddel.

Specifikationer

  • Topfart: 25 km/t
  • Rækkevidde: 25 km
  • Opladningstid: 5,5 timer
  • Motorkraft: 250 W
  • Bremsesystem: Skivebremse (bag)
  • Vægt: 12,5 kg
  • Max. belastning: 100 kg
Show Filters
Shipping
Price

Brand