Spring til indhold
Hjem » Xiaomi M365 Pro

Xiaomi M365 Pro

Xiaomi M365 Pro er en forbedret udgave af Xiaomi M365 el løbehjulet, med en endnu stærkere motor, endnu længere rækkevidde, og et helt nyt og smart display. Med Xiaomi M365 Pro får du et el løbehjul, der er i absolut topklasse.

Dette el løbehjul udmærker sig ikke mindst ved sine lange rækkevidde, der er på hele 45 km. Det gør den god til pendlere, der gerne vil have et el løbehjul, der kan bruges til transporten til og fra arbejde, skole eller andre aktiviteter og ture.

Design og kvalitet er helt i top med dette el løbehjul, der er fremstillet i solide og robuste materialer, der giver en forbedret stabilitet og kontrol under kørslen. Dertil har sikkerheden været et stort fokus under designet, hvilket afspejler sig i et meget sikkert el løbehjul med E-ABS anti-lock bremsesystem.

Alt i alt et fantastisk el løbehjul, der kan opfylde ethvert behov. Således er rækkevidden blandt de bedste på markedet, mens design og kvalitet også er helt i top. Et rigtigt godt valg af el løbehjul til ethvert behov.

Xiaomi M365 Pro

Rækkevidde

Med et Xiaomi M365 Pro får du en forbedret rækkevidde, sammenlignet med sin forgænger Xiaomi M365. Rækkevidden på Pro modellen er på hele 45 km, hvilket er en utrolig lang rækkevidde, sammenlignet med markedets andre el løbehjul.

Vil du derfor gerne bruge dit el løbehjul over længere distancer, eksempelvis når du pendler til og fra arbejde, så er dette el løbehjul helt ideelt, ligesom du også kan have stor fordel af dette el løbehjul, hvis du gerne vil ud og udforske byen eller lokalområdet.

Støddæmpning

Der er ingen affjedring eller støddæmpning i selve el løbehjulet, men de gode 8,5” dæk i høj kvalitet, virker naturligt stødabsorberende. Det giver en behagelig og komfortabel kørsel, på stort set alle typer terræn i byen.

Vil du gerne have et el løbehjul med affjedring og bedre støddæmpende egenskaber, finder der bedre alternativer på markedet, men er planen blot at bruge dit el løbehjul til almindelig kørsel i byer og landeveje, så er et Xiaomi M365 Pro det oplagte valg af el løbehjul.

Show Filters
Shipping
Price

Brand
 

Hastighed

Du får en god hastighed på 25 km/t med et Xiaomi M365 Pro el løbehjul, og bør derfor være opmærksom på, at den ikke overholder de danske lovkrav om fartbestemmelser til el løbehjul. Ifølge dansk lovgivning må et el løbehjul højest køre 25 km/t.

Vi anbefaler til enhver tid at du overholder gældende dansk lovgivning, så du undgår at komme i problemer med politiet. Dette el løbehjul er derfor bedre egnet til banekørsel, eller til anden slags kørsel på privat grund, samt på særligt tilladte steder.

Sikkerhed

Sikkerheden er helt i top på et Xiaomi M365 Pro el løbehjul, med et design i solide og robuste materialer, gode dæk for bedre vejgreb, og ikke mindst med et bremsesystem, som er blandt de bedre på markedet.

Således får du en mekanisk skrivebremse på bagdækket, og et E-ABS anti-lock system på fordækket. Et E-ABS anti-lock system er særligt fordelagtigt, da det vil forhindre dit dæk og hjul i at låse fast under opbremsning, hvilket øger stabilitet, kontrol og bremseevne på dit el løbehjul.

God til banekørsel

Da et Xiaomi M365 Pro el løbehjul ikke overholder kravene til, hvad et el løbehjul maks på køre i Danmark, og da der ikke er påmonteret en fartbegrænsning på el løbehjulet, anbefaler vi at du kun bruger dette el løbehjul på privat grund, eller andre steder hvor det er tilladt.

Derfor er dette el løbehjul bedst egnet til netop banekørsel på privat grund, og på andre steder hvor der ikke gælder krav om, at et el løbehjul skal have en fartbegrænsning. Tag dette med i dine overvejelser inden du køber.

Fordele

Du opnår mange gode fordele ved at gøre brug af et el løbehjul, som særligt viser sig hvis du skifter fra en bil, knallert eller andre typer motorkøretøjer. For det første er et el løbehjul en billigere investering og billigere i drift, og vil samtidig have store praktiske fordele, samt en mere miljøvenlig påvirkning.

Økonomisk

Du slipper for at betale en masse afgifter, for dyr brændsel, og så vil et el løbehjul ikke også mindst være væsentligt billigere, særligt sammenlignet med en bil, men også sammenlignet med flere andre typer af motorkøretøjer.

Ønsker du derfor et billigere alternativ til din transport, så bør du overveje dine muligheder med et el løbehjul. Ulempen er ikke mindst den lavere rækkevidde, men er rækkevidde tilstrækkelig, kan der være store økonomiske fordele ved et el løbehjul.

Praktisk

Med et el løbehjul bliver det ikke mindst praktisk og nemt at komme rundt i byen, da et el løbehjul ikke vil være nær så begrænset af sin størrelse. Et el løbehjul giver mulighed for , at du via stisystemer, parker og andet, kan skyde genvej gennem byen.

Det gør mange gange et el løbehjul til en hurtigere transport, men også når det kommer til parkering og andre omstændigheder på din tur, vil et el løbehjul have store praktiske fordele, sammenlignet med mere gængse transportmuligheder.

Miljøvenlig

Et el løbehjul kommer også med gode miljø- og klimamæssige fordele, da du vil kunne lade dit el løbehjul op, med elektricitet produceret af bæredygtige og miljøvenlige energikilder. Til sammenligning med benzin- og dieseldrevne motorkøretøjer, er der store miljømæssige fordele at opnå med et el løbehjul.

Har du derfor et fokus på miljø og klima i din hverdag, så er din transport et af de områder, hvor du kan gøre en stor forskel. Har du derfor bil, knallert eller anden benzin- eller dieseldrevet køretøj, så kan du gøre en stor miljø- og klimamæssig forskel, ved at skifte til et el løbehjul.

Specifikationer

  • Topfart: 25 km/t
  • Rækkevidde: 45 km
  • Opladningstid: 5,5 timer
  • Motorkraft: 300 W
  • Bremsesystem: E-ABS anti-lock system (for) og mekanisk skivebremse (bag)
  • Dæk: 8,5” pneumatiske dæk
  • Vægt: 14,2 kg
  • Max. belastning: 110 kg
Show Filters
Shipping
Price

Brand