Spring til indhold
Hjem » Lås til el løbehjul

Lås til el løbehjul

Låse er essentielle værktøjer, når det kommer til spørgsmålet om at sikre dit el løbehjul. Låse er ikke en garanti for sikkerheden, men det gør det svært for tyve at have let adgang til dit el løbehjul.

En lås er kun en del af løsningen til at holde dit el løbehjul beskyttet. Nogle elektriske løbehjulslåse har stadig en høj risiko for at blive skåret eller knækket, på trods af at de tilbyder ekstraordinær sikkerhed. Ikke desto mindre vil det at låse dit el løbehjul korrekt, øge sikkerheden og gøre det sværere for beslutsomme tyve at tage dem.

Show Filters
Shipping
Price

Brand
 

Her er et par trin til, hvordan du låser dit el løbehjul korrekt:

  1. Bestem placeringen af din lås
  2. Find en sikker parkeringsplads
  3. Fastgør dit el løbehjul til en fast og robust genstand
  4. Brug låsepunktet til at sikre el løbehjulet

Lås til el løbehjul

Bestemt placeringen af din lås

Bestem placeringen af ​​din lås, og køb derefter en passende elektrisk scooterlås. Undersøg dit el løbehjul for at se, om der er nogle låsepunkter, du kan bruge til at sikre dit el løbehjul, før du bestemmer den rigtige låsestørrelse, du skal købe.

El løbehjulet har låsesteder, hvor låse kan placeres eller fastgøres. Områder, hvor du kan finde låsepunkter inkluderer styret, eller huller i designet af dit el løbehjul. Vælg og køb en højkvalitets og holdbar lås, der passer til dine låsepunkter ved at tage hensyn til dens størrelse.

De mest anbefalede elektriske scooterlåse er kæde- og U-låse på grund af deres stærke skære- og brudmodstand. Den eneste ulempe er, at de er tunge og mangler bærbarhed.

Find en sikker parkeringsplads

Find en sikker parkeringsplads til dit el løbehjul, og undgå at parkere dit el løbehjul på et uklart sted, hvor ingen kan se det, som i mørke gyder eller mellem to biler. Sørg for at efterlade dit el løbehjul på et synligt sted, når du parkerer den. Du kan søge efter en stang eller cykelstativ tæt på en bygnings indgang. Placering i et travlt område vil afholde tyve fra at stjæle dit el løbehjul, da chancerne for at blive fanget er meget høje.

Fastgør dit el løbehjul til en fast og robust genstand

Fastgør dit el løbehjul til en fast genstand og se efter et solidt og permanent stativ eller lignende, der ikke let skæres eller flyttes, når du parkerer dit el løbehjul. Dette permanente stativ eller lignende forhindrer, at dit el løbehjul nemt bliver taget væk, da det vil tjene som støtteben.

Cykelstativer, stål- eller aluminiumsstolper, vejvisere og trappegelænder er blandt de sikreste steder, som du kan bruge til at sikre dit el løbehjul. Pas på ikke at låse dit el løbehjul til noget, der kan løftes, skæres igennem eller skrues af.

Brug låsepunktet til at sikre den elektriske scooter

Tilslut og lås dit el løbehjul fast mod det robuste stativ ved hjælp af sikkerhedslåsen du har købt. Sørg for, at låsen er monteret ordentligt på dit el løbehjul. Hold altid dine låse væk fra jorden for at forhindre, at de bliver brudt med en hammer. En anden måde at sikre dit el løbehjul på, er ved at installere en hjullåsende startspærrealarm, der forhindrer hjulene på el løbehjulet i at dreje.

Tag dit el løbehjul med indenfor for ekstra beskyttelse

For endnu større sikkerhed og beskyttelse af dit el løbehjul, anbefaler vi at du tager dit el løbehjul med indenfor til opbevaring, så snart du har muligheden for det. Det gør det meget sværere for tyveknægte at stjæle dit el løbehjul, men vil samtidig også beskytte mod hærværk, og mod slemmere vejrforhold.

Hvad enten du er derhjemme, hvor du altid kan tage dit el løbehjul med indenfor, eller er på arbejde, studie, eller andre steder henne, så bør du så vidt muligt altid tage dit el løbehjul med indenfor, hvor du altid kan holde opsyn med det, og dermed opnå en højere sikkerhed og beskyttelse af dit el løbehjul.

Opnå gode fordele med et el løbehjul

Du kan opnå mange gode fordele ved at gør brug af et el løbehjul, der ikke mindst er et mere økonomisk, praktisk og miljøvenligt alternativ, sammenlignet med mange andre typer og former for transport.

God for miljøet

I løbet af de sidste par år er populariteten af el løbehjul vokset verden over, og mange mennesker betragter dem kort sagt som en alternativ transportform, der særligt er brugbart over de kortere afstand.

El løbehjul er ekstremt støjsvage og bidrager meget lidt til den støjforurening, der findes i store byer. På samme måde bidrager el løbehjul ikke til luftforurening i byområder. Hvis flere kunne tage el løbehjulet til sig som transportmiddel, kunne der være en mærkbar positiv indvirkning på luftkvaliteten i større byer.

Lavere omkostninger til vedligeholdelse

Vedligeholdelsesomkostningerne for el løbehjul er sparsomme. Du behøver ikke bruge tid og penge på udskiftning af olier, udskiftning af montører og andre vedligeholdelsesaktiviteter, ligesom du også slipper for de dyre Co2-afgifter. Alt i alt er et el løbehjul et markant billigere transportmiddel at gøre brug af, sammenlignet med andre typer og former for transport.

God balance

Et el løbehjul er et tohjulet køretøj, og som de fleste tohjulede køretøjer, kræver et el løbehjul balance at køre på. El løbehjul har god plads på dækket til at placere dine ben, og sikrer en god balance og stabilitet, når du kører rundt på et el løbehjul.

Billigere indkøbsomkostninger

Prisen på et el løbehjul afhænger af kapaciteten af ​​det batteri, der bruges til at fremstille dem, og kvaliteten af ​​det anvendte materiale. Ikke desto mindre er el løbehjul et af de billigste transportmidler du kan erhverve.

Du behøver ikke bekymre dig om prisen på benzin (som i biler og motorcykler), behøver ikke bekymre dig om de høje vedligeholdelsesomkostninger, og du behøver ikke engang at bekymre dig meget om startkapitalen, der er nødvendig for at købe en, da et el løbehjul er relativt billigere end biler eller motorcykler, og giver dig stor værdi for pengene over tid.

Show Filters
Shipping
Price

Brand