Spring til indhold
Hjem » Ninebot ES4

Ninebot ES4

Ninebot ES4 er efterfølgeren til de andre Ninebot el løbehjul i ES-serien, og kommer med endnu mere avancerede komponenter. Nine ES4 kommer ikke mindst med en forbedret motor og batteri, for endnu mere topfart og rækkevidde.

Her på siden har vi set nærmere på alle fordelene og specifikationerne ved et Ninebot ES4 el løbehjul, så du kan blive meget klogere på, hvad du får med et Ninebot ES4 el løbehjul, og om du vil få opfyldt dine ønsker og behov.

Hvad angår el løbehjul så et et Ninebot ES4 noget af de bedste, som markedet har at tilbyde. Et Ninebot ES4 el løbehjul er derfor i vores mening, et rigtig godt valg af nyt el løbehjul til dig, der gerne vil have en økonomisk, smart og praktisk transportmulighed.

Ninebot ES4

Rækkevidde

Rækkevidden på et Ninebot ES4 el løbehjul er på 30 km, der vil sikre at du har en lang rækkevidde. Det gør ikke mindst dette el løbehjul velegnet til dig der er pendler, og som leder efter et smart og praktisk transportmiddel.

Den gode rækkevidde på 30 km er ideelt til dig, der skal pendle frem og tilbage mellem arbejde, skole eller andre former for aktiviteter i byen. Her bør rækkevidden på 30 km være mere end rigeligt til, at du kan kommer frem og tilbage igen.

Støddæmpning

Der findes ingen affjedring i et Ninebot ES4 el løbehjul, hvilket er meget normalt for el løbehjul. Et Ninebot ES4 løbehjul er derfor ikke skabt til terrænkørsel, på overflader som grus, græs, jord og lignende.

Dette el løbehjul er bedst anvendt på jævne og stabile overflader som veje og cykelstier, hvor det vil sikre en behagelig og komfortabel kørsel. At et Ninebot ES4 er bedst brugt i byen ses også ved el løbehjulets dæk, der er af mindre størrelse, og derfor ikke egner sig særlig godt på udfordrende terræn.

Show Filters
Shipping
Price

Brand
 

Hastighed

Du får en endnu højere topfart med et Ninebot ES4 el løbehjul, sammenlignet med de tidligere el løbehjul fra Ninebot i ES-serien. Topfarten du får med en ES4-model er på 30 km/t, hvilket er godt og vel 5 km/t hurtigere, end de andre Ninebot el løbehjul i ES-serien.

Vær opmærksom på at et Ninebot ES4 el løbehjul ikke overholder lovkravet om, at et el løbehjul kun må køre 20 km/t. Det er derfor i udgangspunktet ikke lovligt at bruge dette el løbehjul på de danske veje, og du bør derfor overveje til hvilke formål, at du planlægger at bruge el løbehjulet.

Sikkerhed

Batteriet på et Ninebot ES4 el løbehjul er testet efter højeste standarder, og kommer i en rigtig høj kvalitet. Det betyder at du sjældent vil opleve problemer med batteriet, såsom overophedning, der kan være skadeligt for el løbehjulet og for din kørsel.

Dertil er Ninebot ES4 designet med lygter på fortil og bagpå, så andre trafikanter både kan se dig når de kommer forfra, men som også vil blive gjort opmærksom på din tilstedeværelse, når de kommer bagfra.

God til bykørsel

Et Ninebot ES4 er særligt velegnet til bykørsel, hvor den med sine lygter både for og bag vil lyse godt op, og advarer andre trafikanter om din tilstedeværelse. Kommer dertil med en god rækkevidde, og en ganske god topfart, så du hurtigt og nemt kan komme hvorhen du vil i byen.

Fordele

Der er mange gode fordele at opnå med et el løbehjul, der på mange punkter er et fantastisk alternativ til mere traditionelle transportmuligheder. Et el løbehjul vil ikke mindst være billigere, mere klimavenligt, og mere praktisk til kørsel i byen.

Økonomisk og billig transport

En af de helt store fordele ved et el løbehjul er, at det ofte er en væsentligt mere økonomisk og billig transport. Dette er særligt tilfældet når der sammenlignes med andre motorkøretøjer som biler, knallerter og lignende.

Det gælder allerede fra den indledende investering, hvor et el løbehjul er meget billigere end en bil, og mange gange også billigere end en knallert. Den efterfølgende drift af el løbehjulet vil dertil også være meget mere billig og økonomisk, da du blandt andet slipper for Co2-afgifterne, og for udgifter til servicetjek og lignende.

Vil du derfor gerne have en billigere transport end din nuværende, så kan du opnå meget gode økonomiske fordele med et el løbehjul, både når kommer til den indledende investering, men også under den efterfølgende drift og kørsel af el løbehjulet.

Praktisk transport til bykørsel

Et el løbehjul er særligt velegnet til kørsel i byen, hvor det med sin lille størrelse, vil have langt større praktiske og nemme muligheder for, at kunne hurtigt rundt i byen. Et el løbehjul er således ikke lige så begrænset af sin størrelse, som biler og knallerter kan være det.

Ofte vil du med et el løbehjul kunne skyde genvej gennem parker og andet, hvor du med en bil eller knallert ellers måtte køre uden om. Det kan spare dig for en masse tid, og samtidig sørge for at undgå, at du ender med at sidde fast i trafikken.

Som brug til pendlere til og fra arbejde, skole eller andre aktiviteter i byen, vil et el løbehjul være meget smart og praktisk. Du kan være sikker på altid at komme frem til tiden, da du som sagt ikke risikere at sidde fast i trafikken, og altid kan tage den korteste og mest direkte vej til din destination.

Miljøvenlig transport

Der er kommet et langt større fokus på klima og miljø, og for den almindelige dansker fylder spørgsmålet og klimavenlige og bæredygtige produkter meget i hverdagen. Er du også en af de mange danskere der tænker på klimaet, så er der gode grunde til at overveje et el løbehjul.

Et el løbehjul er således langt mere klimavenligt når der sammenlignes med motorkøretøjer, der kører på en benzin eller diesel. Med et el løbehjul bruger du elektricitet, som kan være skabt af vedvarende og bæredygtige energikilder.

Med et el løbehjul gør du derfor en stor forskel for miljøet, hvis du bruger el løbehjulet som erstatningen til bilen, knallerten, eller andre typer af benzin- og dieseldrevne motorkøretøjer. Samtidig slipper du også for de høje C02-afgifter, hvilket er en stor økonomisk fordel.

Specifikationer

  • Topfart: 30 km/t
  • Rækkevidde: 30 km
  • Opladningstid: 7 timer
  • Motorkraft: 300 W
  • Dæk: 20 cm (for) og 19 cm (bag)
  • Vægt: 14 kg
  • Max. belastning: 100 kg

Show Filters
Shipping
Price

Brand