Spring til indhold
Hjem » Xiaomi Pro 2

Xiaomi Pro 2

Xiaomi Pro 2 kommer ikke mindst med en integreret hastighedsbegrænsning, der godt nok begrænser topfarten til 20 km/t, men som samtidig er afgørende for, at Xiaomi Pro 2 el løbehjulet er lovligt på de danske veje.

Derudover får du mange andre rigtig gode fordele med et Xiaomi Pro 2 el løbehjul, hvor det ikke mindst er den ekstra gode rækkevidde på 45 km der er værd at nævne, samt den meget store sikkerhed forbundet med det gode bremsesystem.

Alt i alt et el løbehjul af højeste kvalitet, og som helt afgørende for dit brug af el løbehjulet, er lovligt at køre med på de danske veje. Et oplagt valg af el løbehjul til dig, der ønsker en billig, smart og effektiv transport i din hverdag.

Få dit Xiaomi Pro 2 el løbehjul her

 

Xiaomi Pro 2

Rækkevidde

Xiaomi Pro 2 giver en helt fantastisk rækkevidde på 45 km, der gør dette el løbehjul meget velegnet til dig, der planlægger at køre flere og længere ture på dit el løbehjul, og som gerne vil have godt med batteri og rækkevidde. Rækkevidden er noget af det bedste, du kan få af et el løbehjul på markedet.

Vær opmærksom på at de 45 km er under hensyn til, at el løbehjulet køres under optimale forhold. Der er således ikke taget højde for vindmodstand, bakket terræn, ekstra vægt på el løbehjulet med mere, der alt sammen vil have effekt og indflydelse på, hvor lang en rækkevidde du reelt får.

Støddæmpning

Der er ingen affjedring på selve el løbehjulet, men de store pneumatiske dæk er naturligt stødabsorberende, og vil med lethed kunne klare det meste terræn i byen. Det er dog ikke anbefalet du bruger et Xiaomi Pro 2 el løbehjul på terræn, der er af mere udfordrende og ujævn karakter.

Vil du gerne have flere terrængående muligheder, kan der være større fordel i et el løbehjul, der kommer med affjedring for forbedret støddæmpning og stødabsorbering. Til bykørsel er de pneumatiske dæk dog mere end rigeligt, i forhold til at sikre en komfortabel kørsel.

Hastighed

Som noget ganske smart og meget fordelagtigt, er et Xiaomi Pro 2 el løbehjul godkendt til brug på danske veje, ved at have designet en integreret hastighedsbegrænsning. Det betyder at Xiaomi Pro 2 el løbehjulet, er begrænset til at køre de maksimalt tilladte 20 km/t.

Det er ikke mange el løbehjul på markedet der endnu er godkendt og lovlige i Danmark, når kommer til at køre på offentlige veje. Det kan du med dette fantastiske el løbehjul, der på mange måder gør dit valg af el løbehjul meget nemt.

Sikkerhed

Xiaomi Pro 2 er designet og fremstillet i lette og robuste materialer, som vil give en stabil og kontrolleret kørsel, når du kører rundt på el løbehjulet. Dertil også med en kraftig forlygte, der vil oplyse vejen foran dig, og samtidig advare andre trafikanter om din tilstedeværelse på vejen.

Hvad angår bremser er Xiaomi Pro 2 designet med et fremragende bremsesystem, med en Dual-Braking bremseskive på bagdækket, og et E-ABS anti-lock bremsesystem på fordækket, der forhindrer at dækket låser fast ved nedbremsning.

God til bykørsel

Med sin ekstra gode rækkevidde og topfart, samt store sikkerhed med smart bremsesystem og stærk forlygte, samt meget andet, er dette el løbehjul særligt velegnet til bykørsel, hvor du hurtigt og nemt kan komme frem overalt, på sikker vis og altid til tiden.

Fordele

Der er rigtig mange gode fordele at opnå med et el løbehjul, hvis du i forvejen kommer fra transport med bil, knallert eller lignende. Et el løbehjul er således både billigere og mere klimavenligt, og kommer samtidig med store praktiske fordele, når det kommer til kørsel i byen.

Smart og praktisk

Bor du i byen er der store praktiske fordele ved et el løbehjul, der med sine lille størrelse og gode mobilitet, vil kunne komme frem overalt. Det betyder mange gange at et el løbehjul er et hurtigere transportmiddel i byen, når der sammenlignes med andre motorkøretøjer som biler og knallerter.

Med et el løbehjul kan du køre på stier, gennem parker og genveje, og dermed komme hurtigere gennem byen end biler og knallerter, der må den lange vej udenom. Samtidig undgår du at sidde fast i trafikken, og vil derfor ikke få problemer med kødannelser.

De gode fordele du opnår med et el løbehjul i byen, der ofte er et hurtigere og mere praktisk transportmiddel, er meget gode grunde til, at du kraftigt bør overveje at skifte din nuværende transport ud med et el løbehjul.

Økonomisk

Der er ikke kun store praktiske fordele ved et el løbehjul, du kan nemlig også opnå store økonomiske fordele, ved at vælge at gøre brug af et el løbehjul. Et el løbehjul er markant billigere, når der sammenlignes med andre typer motorkøretøjer.

Det gælder både ved den indledende investering, og når du skal ud på markedet for at købe nyt el løbehjul. Sammenlignet med en bil er prisforskellen ofte enorm, mens prisforskellen er mindre, men stadig billigere, når der sammenlignes med knallerter.

Det er dog ikke kun ved den indledende investering, at et el løbehjul er markant billigere, det gælder også for den efterfølgende drift. Et el løbehjul er således langt mere økonomisk pr. km. Samtidig slipper du også for de dyre Co2-afgifter, som du betaler med benzin- og dieseldrevne motorkøretøjer.

Klimavenlig

Der er også store klimamæssige fordele at opnå med et el løbehjul, når der igen sammenlignes med benzin- og dieseldrevne motorkøretøjer som biler og knallerter, som vil have en markant større negativ påvirkning på klimaet.

I disse tider er det vigtigt at holde fokus på miljøet, og på at de produkter vi køber og forbruger, er produceret efter hensyn til klima og miljø. Med et el løbehjul får du et produkt, der til fulde lever op til den tankegang.

Med et el løbehjul vil du kunne gøre en stor forskel for miljøet, når du til daglig pendler til og fra arbejde, skole eller andre aktiviteter, da et el løbehjul kører på el fra bæredygtige og klimavenlige energikilder. Samtidig slipper du også for Co2-afgifterne, der er en stor økonomisk fordel.

Specifikationer

  • Topfart: 20 km/t
  • Rækkevidde: 45 km
  • Opladningstid: 6 timer
  • Motorkraft: 300 W
  • Bremsesystem: Elektronisk bremse (for) og skivebremse (bag)
  • Dæk: 8,5” pneumatiske dæk
  • Vægt: 14,2 kg
  • Max. belastning: 100 kg.

Få dit Xiaomi Pro 2 el løbehjul her