Spring til indhold
Hjem » Ninebot MAX G30D

Ninebot MAX G30D

Ninebot MAX G30D er det oplagte valg af el løbehjul til dig, der skal bruge et økonomisk og praktisk transportmiddel i byen. Her vil dette el løbehjul med sin rigtig gode rækkevidde og høje sikkerhed, være meget velegnet til bykørsel.

Alle dele af dette el løbehjul er helt i top, lige fra de brede pneumatiske dæk, til bremsesystemet i høj kvalitet, og med et stærkt og robust stel, samt mange andre gode fordele, som du får med et Ninebot MAX G30D el løbehjul.

Lyder det interessant for dig så læs med videre her, hvor vi ser nærmere på alt de vigtige specifikationer, herunder rækkevidde, topfart, støddæmpning, sikkerhed og andet relevant information om Ninebot MAX G30D el løbehjul.

Få dit Ninebot Max G30D el løbehjul her

Ninebot MAX G30D

Rækkevidde

Rækkevidden på en Ninebot MAX G30D er ifølge producenten på 64 kilometer pr. opladning. Dette er under optimale forhold og omstændigheder, og tager derfor ikke højde for kørsel i bakket landskab, mange stop undervejs, vægten på løbehjulet og meget andet.

En af forklaringerne på den gode rækkevidde på en Ninebot MAX G30D, er det smarte energisparesystem som el løbehjulet kommer med. Så snart batteriet er på under 75%, vil energisparesystemet slå til, ved at sænke el løbehjulets ydeevne.

Selv hvis der tages højde for diverse forhold og omstændigheder, og hvorved rækkevidden i så fald vil være lavere, er det stadig et el løbehjul med en utrolig lang rækkevidde. Ønsker du derfor et el løbehjul du kan køre langt på, så er dette el løbehjul for dig.

Støddæmpning

Ninebot MAX G30D er designet med store brede dæk og robust stel, der gør at den får et godt vejgreb. Det giver en stabil og kontrolleret kørsel. Du skal dog være opmærksom på, at Ninebot MAX G30D kommer uden affjedring, og du derfor godt vil kunne mærke mindre bump på vejen.

Af den årsag er dette el løbehjul bedst egnet til kørsel i byen, hvor terrænet er mere jævnt, og hvor der er mindre bump på vejene. Vil du gerne bruge dit el løbehjul på flere forskellige terræn, eksempelvis på grusstier og lignende, så er der bedre alternativer. Bor du til gengæld i byen, så er dette el løbehjul et ideelt valg.

Hastighed

Ninebot MAX G30D kommer udstyret med en 350 W motor, der giver en rigtig god motorkraft. Det betyder dog ikke at den kommer med ekstra god fart i udgangspunktet, da der er en hastighedsbegrænsning på el løbehjulet, der giver en begrænsning i tophastigheden på 20 km/t.

Hastighedsbegrænsningen gør til gengæld, at dette el løbehjul kan bruges helt lovligt på de danske veje. Vil du være sikker på at overholde fartgrænsen og lovgivningen, så er hastighedsbegrænsningen en stor fordel.

Du får en ganske god acceleration med dette el løbehjul, der er smart når du må stoppe op og starte igen, når du lander ved lyskryds, overgange og på anden vis må sænke farten og accelerere igen.

Sikkerhed

I midten af styret får du et display der viser alle de information, som er vigtige og relevante under din kørsel. Det er blandt andet hastighed, batteriniveau og hvilken tilstand du kører i. Du kan nemt indstille hastighed og køretilstand via displayet, uden at det vil give anledning til større forstyrrelse under kørslen.

Dertil kommer Ninebot MAX G30D designet med forlygter, der er essentielle ved kørsel aften og nat. Det giver både visibilitet på vejen foran dig, og vil samtidig advare modkørende om din tilstedeværelse, noget der alt sammen øger din sikkerhed.

Bremserne til el løbehjulet er også et vigtigt parameter for sikkerhed, og med en Ninebot MAX G30D får du bremser til dit el løbehjul i høj kvalitet. Bremserne kræver ikke vedligeholdelse, da de er indkapslet, og dermed beskyttet mod vejr og miljø.

God til pendling

Med sine robuste materialer, gode bremser, og ikke mindst lange rækkevidde, er et Ninebot MAX G30D el løbehjul det ideelle valg af transportmiddel, når du skal pendle til og fra arbejde, skole eller andre gøremål.

Dette el løbehjul er altså ikke bare et du køber for sjov, da det også har meget praktiske fordele og egenskaber, når det kommer til pendling og længere transport. En billig og miljøvenlig transport, sammenlignet med mange andre alternativer.

Fordele

Der er mange gode fordele at opnå med et Ninebot MAX G30D el løbehjul, som blandt andet relaterer sig til det billigere transportmiddel, både ved indkøb og i drift, at den er mere miljøvenlig, og mange andre gode fordele.

Billig og nem transport

Sammenlignet med en bil er et el løbehjul en meget billigere investering, hvilket også gør sig gældende for dine udgifter til kørsel. Samtidig er et el løbehjul meget praktisk i byen, hvor det vil kunne komme igennem steder, hvor en bil ellers måtte uden om.

Med et el løbehjul vil du derfor ofte komme ud for, at komme hurtigt frem til din destination, sammenlignet med at måtte tage den længere vej udenom i bilen. Et el løbehjul er således et meget billigere, og særligt i byen, ofte et mere praktisk transportmiddel.

Bedre for miljøet

Da et el løbehjul skaber fremdrift ved elektricitet, der kommer fra bæredygtige og vedvarende energikilder, er et el løbehjul meget bedre for miljøet, sammenlignet med at køre rundt i benzin- og dieseldrevne køretøjer som biler, knallerter og lignende.

I disse tider er det vigtigt at være opmærksom på det klimaaftryk man afsætter, og her vil du kunne gøre en stor forskel for miljøet, hvis du erstatter og udskifter bilen, knallerten eller andet med et el løbehjul.

Det er sundt

Ganske vist er el løbehjulet drevet af en elmotor, der vil klare det meste af det hårde arbejde. Du vil alligevel komme ud for, at du under din kørsel og transport med og af dit el løbehjul, at du vil bruge din krop mere.

Det kan være hvis du på en regnfuld dag må med det offentlige, og hvor du må løfte og bære rundt på el løbehjulet, der har en ganske pæn vægt på lige under 20 kg, men også ved almindelig kørsel på el løbehjulet, når du kører uden brug af motoren.

Specifikationer

  • Topfart: 20 km/t
  • Rækkevidde: 64 km
  • Opladningstid: 6 timer
  • Motorkraft: 350 W
  • Bremsesystem: Tromlebremse (front) og elektronisk bremse (bag)
  • Dæk: 25,4 cm pneumatiske dæk
  • Vægt: 19,5 kg
  • Max. belastning: 100 kg

Få dit Ninebot Max G30D el løbehjul her