Spring til indhold
Hjem » Xiaomi M365

Xiaomi M365

Xiaomi M365 er et fantastisk el løbehjul til prisen, med en rigtig fin rækkevidde, opladningstid på batteriet, motorkraft, topfart og meget andet, der gør dit valg af dette Xiaomi M365 el løbehjul, til et rigtig godt valg af el løbehjul.

Her på siden har vi set nærmere på alle specifikationerne på et Xiaomi M365 el løbehjul, på nogle af de mange gode fordele, som du opnår ved at gøre brug af dette el løbehjul, samt på andet generel information om et Xiaomi M365 el løbehjul.

Se meget mere om alle de gode fordele og egenskaber på et Xiaomi M365 el løbehjul her på siden, for at se på om el løbehjulet kunne være noget for dig. Et rigtig godt el løbehjul til prisen, med masser af kvalitet og gode egenskaber.

Ninebot Max g30d

Rækkevidde

Rækkevidden du får med et Xiaomi M365 el løbehjul er på 25 km, hvilket er en ganske normal rækkevidde for et el løbehjul. Rækkevidden er ganske fin, hvis dine planer for dit brug af el løbehjulet er, at pendle og køre rundt i byen.

Skal du gøre meget brug af dit el løbehjul, eksempelvis fordi du skal pendle over længere distancer, eller fordi du skal bruge dit el løbehjul ofte, kan der være fordel i et el løbehjul, der kommer med en længere rækkevidde. I sidste ende afhænger det af ønsker og behov.

Støddæmpning

El løbehjulet Xiaomi M365 kommer uden et affjedringssystem, men har til gengæld gode pneumatiske dæk, dæk der er fyldt med luft, som virker naturligt stødabsorberende og støddæmpende. Du vil således ikke mærke nogen ubehageligheder, ved kørsel på almindeligt terræn.

Har du planer om at ville køre på mere udfordrende terræn, bør du overveje et el løbehjul med affjedring. Et el løbehjul med affjedring vil være bedre egnet til at modstå bump og ujævnt terræn, eksempelvis ved kørsel, på grus, græs og jord.

Show Filters
Shipping
Price

Brand
 

Hastighed

Xiaomi M365 kommer med en topfart på 25 km/t. Topfarten i sig selv er ganske fin, og følger meget godt markedets andre modeller. Med dette el løbehjul vil du få et ganske hurtigt el løbehjul, samt en ganske fin acceleration.

Topfarten på 25 km/t kommer dog med lovmæssige forhindringer. Det er således ikke tilladt at køre over 25 km/t på et el løbehjul, ligesom det heller ikke er lovligt at køre på et el løbehjul, der har mulighed for at køre over 25 km/t.

Dermed et dette el løbehjul ikke lovligt at køre med på danske veje, hvilket er meget vigtigt at være opmærksom på, i tilfælde af at du ønsker et el løbehjul, som du kan bruge til at køre rundt i byen med, eller når du skal til og fra arbejde, studie eller lignende.

Sikkerhed

Xiaomi M365 er designet og fremstillet i gode og solide materialer, der uden problemer klarer kørsel på almindelig vej, og med en effektiv skivebremse på bagdækket, der giver en rigtig godt nedbremsning og bremselængde.

Med til dette el løbehjul får du også lygter, både foran og bagpå, der lyser vejen op foran dig når du kører, så du kan undgå huller og andre udfordringer på vejen. Samtidig vil lygterne advarer andre trafikanter om din tilstedeværelse, hvilket øger sikkerheden ved kørsel markant.

Alsidigt el løbehjul

Du får et alsidigt el løbehjul med dette Xiaomi M365 el løbehjul, med en ganske fin rækkevidde, der både kan opfylde mindre og større behov, samt et el løbehjul der vil kunne klare det meste terræn ved bykørsel.

Kommer derudover med en meget lav vægt, og med en mekanisme der gør det nemt, at klappe el løbehjulet sammen. Det gør det nemt og praktisk at transportere rundt på, når du ikke kører på el løbehjulet, og hvor du eksempelvis kan tage det med i toget eller bussen efter behov.

Fordele

Når du vælger at gøre brug af et el løbehjul, vil der medfølge mange gode fordele. Alt lige fra at være et mere økonomisk, praktisk og miljøvenligt transportmiddel, til at være sjov og underholdende, og mange andre gode fordele. Se nogle af de gode fordele du opnår med et el løbehjul i det følgende.

Smart og praktisk

Et el løbehjul har den ideel størrelse og mobilitet til byen, hvor et el løbehjul vil kunne komme frem overalt. Ved at skyde genvej på cykelstier gennem parker og andre genveje, vil et el løbehjul ofte kunne bringe dig hurtigere frem til din destination, sammenlignet med mere gængse transportmidler som biler og lignende.

Samtidig gør den lille størrelse og lave vægt på et el løbehjul, at du nemt og praktisk kan transportere rundt på dit el løbehjul. Bliver vejret dårligt, eller løber du tør for batteri, så er et el løbehjul nemt og hurtigt at pakke sammen, og tage med i bussen eller toget.

Meget billig transport

I indkøbspris er der kæmpe forskel på hvad du giver for et el løbehjul, sammenlignet med hvad du giver for en bil. Selv hvis du overvejer et alternativ som knallert eller scooter, så vil et el løbehjul være den meget billigere løsning.

Det gælder også for den efterfølgende drift og vedligeholdelse, hvor der vil være mange færre udgifter forbundet med et el løbehjul, sammenlignet med de fleste andre typer motorkøretøjer. Alt i alt er et el løbehjul en meget billig transportform.

Godt for miljø og klima

Når du lader dit el løbehjul op med elektricitet, der er produceret af bæredygtige og vedvarende energikilder, vil du være med til at gøre en kæmpe forskel for miljøet. Særligt hvis du kommer fra et benzin- eller dieseldrevet transportmiddel, er forskellen du gør for miljø og klima enorm.

Vil du derfor gerne være med til at gøre en ekstra indsats for klimaet, så er et el løbehjul det oplagte valg af transportmiddel. I tillæg til at være bedre for miljø og klima, har det også direkte økonomiske fordele. Det skyldes at du undgår Co2-afgifterne, når du ikke gør brug af fossile brændstoffer i din transport.

Specifikationer

  • Topfart: 25 km/t
  • Rækkevidde: 25 km
  • Opladningstid: 5,5 time
  • Motorkraft: 250 W
  • Bremsesystem: Skivebremse på bagdæk
  • Vægt: 12,5 kg
  • Max. belastning: 100 kg
Show Filters
Shipping
Price

Brand