Spring til indhold
Hjem » Xiaomi Mi Pro 2 Nordic

Xiaomi Mi Pro 2 Nordic

Få et økonomisk og praktisk transportmiddel med dette Xiaomi Mi Pro 2 Nordic el løbehjul, som er den optimale løsning i byen, hvor den høje sikkerhed, praktiske muligheder, og ikke mindst gode rækkevidde vil sørge for, at du hurtigt og nemt kan komme fra a til b.

Med et Xiaomi Mi Pro Nordic 2 el løbehjul får du derudover mange andre gode fordele, der blandt andet relaterer sig til det fordelagtige bremsesystem, ved at være et billigt alternativ til bilen, samt mange andre gode fordele.

Vil du gerne vide mere om et Xiaomi Mi Pro Nordic 2 el løbehjul, kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor vi gennemgår alt lige fra topfart, rækkevidde, bremsesystem og andre specifikationer på et Xiaomi Mi Pro Nordic 2 el løbehjul.

Xiaomi Mi Pro 2 Nordic

Rækkevidde

En Xiaomi Mi Pro 2 Nordic giver ifølge producenten en rækkevidde på 45 km. Det er en ganske lang rækkevidde, der gør dette el løbehjul meget velegnet til brug, når der skal pendles til og fra arbejde, skole eller andet.

Det er vigtigt at være opmærksom på at de 45 km. som producenter nævner, at el løbehjulets rækkevidde under optimale forhold og omstændigheder. Kører du i bakket terræn, stopper og starter el løbehjulet ofte, har ekstra vægt, samt andre faktorer, vil rækkevidden formindskes som følge heraf.

Noget af det nytænkende ved dette el løbehjul er, at det kommer designet og udstyret med et KERS-system, der er et kinetisk genopladningssystem, der bruger bremseenergien til at oplade el løbehjulets batteri. Dette er med til at give en længere rækkevidde, og sparer dig samtidig for nogle af udgifterne til genopladning.

Støddæmpning

På dette el løbehjul får du 8,5” pneumatiske dæk, der vil sikre et solidt vejgreb. Dækkene kommer i et anti-skrid dækmønster, og virker samtidig støddæmpende, og som perfekt kan klare det meste by terræn.

Dækkene du får med til dette el løbehjul yder også god beskyttelse mod punktering, så du ikke vil blive generet af punkterede dæk under din kørsel. Skulle uheldet alligevel være ude, kan du få reservedæk ved tilkøb.

Show Filters
Shipping
Price

Brand
 

Hastighed

Den originale udgave af Xiaomi Mi Pro 2 Nordic har en topfart på 25 km/t, men da dette er over det tilladte på de danske landeveje, i forhold til hvad et el løbehjul må køre, har Nordic udgaven af el løbehjulet en hastighedsbegrænsning.

Hastighedsbegrænsningen giver Xiaomi Mi Pro 2 Nordic en topfart på 20 km/t, så den overholde den gældende danske lovgivning. Hastighedsbegrænsningen består af en elektronisk begrænser.

Ser vi på accelerationen på dette el løbehjul, så får du en rigtig fin acceleration, der er perfekt til kørsel i byen. Den gode acceleration er praktisk når der skal accelereres efter lyskryds eller andet, eller når andre trafikanter skal overhales.

Sikkerhed

Xiaomi Mi Pro Nordic 2 er designet i lette materialer, og hvor der i designet er lagt tanke på, at el løbehjulet skal være nemt at transportere. Det gør el løbehjulet ekstra praktisk i byen, når du gerne vil have el løbehjulet med i toget, bussen eller metro.

Forlygterne på el løbehjulet vil lyse vejen op når det er mørkt, så du undgår huller og andre forhindringer på vejen, samtidig med at advare andre trafikanter om din tilstedeværelse, alt sammen noget der er med til, at øge din sikkerhed på el løbehjulet.

Bremserne på Xiaomi Mi Pro Nordic 2 er et Dual-Breaking-system, med en bremseskive på det bagerste dæk, og et E-ABS anti-lock system på fordækket, der forhindrer fordækket i at låse ved hårdere opbremsninger.

Velegnet til kørsel i byen

Med en Xiaomi Mi Pro Nordic 2 får du et el løbehjul, der egner sig særligt godt til kørsel i byen. Her vil den gode rækkevidde, den høje sikkerhed, og lette vægt til transport, være optimale egenskaber for et el løbehjul, der skal bruges til kørsel i byen.

Særligt på baggrund af den gode rækkevidde, kan dette el løbehjul være et fremragende alternativ til andre gængse transportmidler, når du dagligt skal pendle mellem arbejde, skole eller andre aktiviteter.

Fordele

Der er mange gode fordele at opnå med et el løbehjul, og vælger du en Xiaomi Mi Pro Nordic 2 model, så får du et el løbehjul i rigtig høj kvalitet. Med et el løbehjul fra Xiaomi får du et billigt transportmiddel, der samtidig er praktisk og miljøvenligt, samt flere andre gode fordele.

Billigt transportmiddel

Både ved indkøb og i drift er et el løbehjul et meget billigt og økonomisk transportmiddel, sammenlignet med mange andre motordrevne køretøjer. Du kan således spare mange penge ved, at gøre brug af et el løbehjul som erstatning til andre transportmidler.

Miljøvenligt alternativ

Ved at køre på el fra bæredygtige og miljøvenlige energikilder, er et el løbehjul et meget mere miljøvenligt alternativ, sammenlignet med benzin- og dieseldrevne motorkøretøjer såsom biler, knallerter og lignende.

Vil du derfor gerne gøre en forskel for miljøet når du pendler, så kan du gøre en stor forskel med et el løbehjul. Udskift derfor bilen, knallerten eller andet benzin- eller dieseldrevne motorkøretøj du benytter dig af med et el løbehjul, og vær med til at gøre noget godt for miljøet.

God tyverisikring

Da et el løbehjul ikke fylder meget og er let at transportere på, kan du med fordel tage dit el løbehjul med ind i din bolig eller på arbejdet, så du undgår at dit el løbehjul skal stå parkeret udenfor, og hvor det er udsat for tyveri og hærværk.

Et el løbehjul er ikke nogen helt billig investering, og er derfor noget du bør passe ekstra godt på. Få ting kan beskytte dit el løbehjul mod tyveri og hærværk bedre, end at tage dit el løbehjul med indenfor efter brug.

Specifikationer

  • Topfart: 20 km/t
  • Rækkevidde: 45 km
  • Opladningstid: 6 timer
  • Motorkraft: 300 W
  • Bremsesystem: Elektronisk bremse (front) og skivebremse (bag)
  • Dæk: 21,6 cm pneumatiske dæk
  • Vægt: 14,2 kg
  • Max. belastning: 100 kg
Show Filters
Shipping
Price

Brand