Spring til indhold
Hjem » VOI el løbehjul

VOI el løbehjul

Du behøves ikke og gå på markedet og købe et nyt el løbehjul, hvis du gerne vil have muligheden for at køre rundt på et el løbehjul. Flere virksomheder tilbyder nemlig udlejning af elløbehjul, herunder virksomheden VOI elløbehjul.

Gennem VOI elløbehjul kan du hurtigt og nemt leje et VOI elløbehjul, uanset hvor du befinder dig henne i byen. Ved at download VOI elløbehjul appen, kan du finde alle de ledige VOI elløbehjul i byen, som du finder via et smart kort i appen.

Herefter er det bare at låse op for VOI elløbehjulet i appen, når du står ved siden af elløbehjulet. Når du er færdig med at bruge dit VOI elløbehjul, så stiller du bare elløbehjulet et praktisk sted, og så afslutter du din tur i appen igen.

Det gør det utroligt praktisk at benytte VOI elløbehjul, da der altid vil stå et lige i nærheden, som du hurtigt kan leje og låse op for, og komme ud at køre på elløbehjulet i løbet af ingen tid.

Show Filters
Shipping
Price

Brand
 

Her må du køre og parkere med VOI elløbehjul

VOI har samarbejde med de forskellige byer de opererer i, om at gøre det så problemfrit for andre trafikanter som muligt, når der køres rundt på lejede VOI elløbehjul. Det betyder blandt andet er der er nogle krav til, hvor du må køre og parkere med et VOI elløbehjul.

Det gøres gennem opdelte zoner i byen, og hvor du via appen eksempelvis kan finde såkaldte VOI Hubs, der er særligt fordelagtige steder for dig at parkere. Ved at parkere dit VOI elløbehjul i en VOI Hub, får du således rabat på din leje af VOI elløbehjulet.

Andre parkeringspladser vil også være afmærket i appen, og her er det vigtigt at være opmærksom på, at det ikke er alle steder du må parkere. I nogle byer er parkeringsmulighederne mindre end andre, så planlæg din tur inden du kører afsted, så du ved du har en parkeringsplads tæt på din endelige destination.

Dertil er der zoner der angiver at hastigheden, og vil være de steder i byen, hvor der er ekstra meget trafik. Her vil et VOI elløbehjul være begrænset til en lavere hastighed, for at øge sikkerheden for både dig, og for de andre trafikanter i trafikken.

Du skal også være opmærksom på zonerne i byen, hvor det er forbudt at køre, ligesom du også altid bør sikre dig, at du holder dig inde for den samlede VOI zone. Kommer du uden for VOI zonen vil VOI elløbehjulet stoppe med at køre, og du vil ikke kunne afslutte din tur, før du er tilbage i VOI zonen.

VOI elløbehjul

Gode råd til leje og kørsel på VOI elløbehjul

Når du lejer og kører på et VOI elløbehjul, er der en række gode råd og tips du bør gøre brug af. Det er alt lige fra hvordan du parkerer, tager hensyn til andre trafikanter, samt meget andet. Se mere i det følgende for gåde råd til leje og kørsel på VOI elløbehjul.

 • Sørg for at parkere pænt
 • Undgå at blokere fortovet
 • Undgå at spærre adgang til diverse
 • Se dig godt for i trafikken
 • Brug støttebenet
 • Hold styr på VOI zonerne

Generelle regler ved kørsel på elløbehjul

I tillæg til brugerbetingelser som VOI selv har, så er der også generelle regler ved kørsel på elløbehjul, som du bør være ekstra opmærksom på. Alle VOI elløbehjul er lovlige og godkendt til kørsel på de danske veje, så det er udelukkende interessant at se nærmere på de regler der gælder, når du kører på et elløbehjul.

Kommer du på et tidspunkt i tvivl om reglerne ved kørsel på elløbehjul, så kan du med fordel prøve at huske på reglerne for cykler og cyklister. Elløbehjul er nemlig sidestillet med cykler i lovgivningen, så hvad der gælder for cykler og cyklister, vil i udgangspunkt også gælde for dig, der kører rundt på et elløbehjul.

Generelle regler ved kørsel på elløbehjul:

 1. Du skal køre på cykelstien
 2. Du skal bruge hjelm under din kørsel
 3. Du skal give tegn når du drejer og stopper
 4. Du skal køre med lyset tændt på alle tidspunkter af dagen
 5. Du må kun køre alene på elløbehjulet
 6. Du skal køre med færdselsretningen
 7. Du skal stoppe for rødt lys
 8. Du må ikke snakke i mobil under kørslen
 9. Du må ikke være påvirket under kørslen
 10. Børn på under 15 år skal ledsages af en voksen

Du risikerer bøder ved ulovlig kørsel på el løbehjul

Er det el løbehjul ulovligt, eller kører du på en måde, der ikke er i overensstemmelse med lovgivningen, så risikerer du at blive stoppet af politiet og få en bøde. Bødens størrelse afhænger af lovovertrædelsen, og kan være fra alt mellem 700 kr. og op til 4.000 kr. Du kan også overtræde flere love på en gang, hvormed du kan risikere at få flere bøder på én gang.

Fordele ved at køre på et el løbehjul

Der er mange gode fordele ved at køre på el løbehjul, og som ikke mindst vil give dig store fordele ved at være billigere, mere praktisk i bymiljøer, samt afgive et meget mindre negativt aftryk på miljø og klima.

Fordele ved at køre på et el løbehjul:

 1. Billigere end biler og motorcykler: Et el løbehjul koster mellem 2.000-10.000 kr. Dette beløb er sparsomt sammenlignet med biler og motorcykler. El løbehjul er et af de billigste transportmidler, som du kan køre på.
 2. Billigt i brug: Omkostningerne ved at vedligeholde dem er betydeligt lavere sammenlignet med biler og motorcykler.
 3. De er nemme at transportere: Et el løbehjul er et lille to- eller trehjulet, foldbart stand-up løbehjul drevet af en elmotor og batteri. På grund af deres bærbare natur, kan de foldes og flyttes på samme måde, som du ville bære et stykke bagage. Det gør dem praktiske at have med i bus, tog og lignende.
 4. Praktisk opbevaring: Elektriske løbehjul er perfekte til praktisk opbevaring i hjemmet eller på arbejdet, fordi de er kompakte og sammenklappelige. Du behøver ikke at bekymre dig om en indkørsel, garage eller parkeringstilladelse som du ville med en almindelig bil, fordi de passer pænt ind i små rum.
 5. Miljøvenligt alternativ: En elektrisk scooter er miljøvenlig, da den ikke afgiver skadelige partikler for klimaet under brug.
Show Filters
Shipping
Price

Brand