Spring til indhold
Hjem » Ninebot ES2

Ninebot ES2

Ninebot ES2 er et helt igennem fantastisk el løbehjul, der ikke mindst har den store fordel, at være designet med en smart affjedring. Dermed et dette el løbehjul et af de eneste på markedet med en affjedring, der gør el løbehjulet særligt velegnet til kørsel på alt slags tænkeligt terræn, som et el løbehjul ville kunne køre på.

Derudover får du mange andre gode fordele med et Ninebot ES2 el løbehjul, der blandt andet har et godt og sikkert bremsesystem, lygter både foran og bagved, samt ikke mindst en ekstra lang rækkevidde på hele 45 km, ved tilkøb og montering af et ekstra batteri på el løbehjulet.

Ninebot ES2 tilbyder uden tvivl noget af det bedste du kan få med et el løbehjul, så er du på udkig efter et el løbehjul i høj kvalitet, med mange gode egenskaber og fordele, og som ikke mindst kan gøre sig på mere udfordrende terræn, så er dette el løbehjul lige noget for dig.

Ninebot ES2

Rækkevidde

Ninebot ES2 kommer med en utrolig lang rækkevidde, der er perfekt til dig der gerne vil bruge dit el løbehjul, til transport og pendlere og lidt længere distancer. Rækkevidden på dette el løbehjul ligger væsentligt over, hvad der normalvis ses ved el løbehjul, så ønsker du en lang rækkevidde, er et Ninebot ES 2 løbehjul et rigtig godt valg.

Du skal dog være opmærksom på at den gode rækkevidde kun opnås ved, at tilkøbe et ekstra batteri. Det ekstra batteri monteres på dit el løbehjul, og vil herefter give den ekstra gode rækkevidde. Uden et ekstra batteri, er rækkevidden nede på 25 km.

Støddæmpning

En af de helt store fordele ved dette el løbehjul er, at det er designet med affjedring både foran og bagved. Der er ikke mange el løbehjul på markedet der kommer med affjedring, så er dette et vigtigt parameter for dig, så er en Ninebot ES2 det nemme valg.

Fordelen ved den ekstra gode affjedring du får med dette el løbehjul er, at el løbehjulet bliver meget bedre egnet til at køre på ethvert terræn. Det gør både Ninebot ES2 velegnet til kørsel i byen, men også i mere ujævnt og udfordrende terræn.

Dækkene er dertil designet og fremstillet i massiv gummi, hvilket gør dem meget modstandsdygtige over for punktering og stød. Derfor er det også ekstra vigtigt at der findes affjedring på el løbehjulet, da dækkene ikke er pneumatiske, og derfor ikke er naturligt stødabsorberende.

Show Filters
Shipping
Price

Brand
 

Hastighed

Ninebot ES2 har en topfart på høje 25 km/t, så er du til fart, rækkevidde og terrængående el løbehjul, så er et Ninebot ES2 det oplagte valg af el løbehjul. Du skal dog være opmærksom på, at el løbehjulet med sin topfart på 25 km/t, ikke overholder gældende dansk lovgivning, i forhold til fartbegrænsning på el løbehjul.

Du kan derfor ikke på lovlig vis gøre brug af dette el løbehjul på de danske veje, men er du til en tur i det fri, så får du ikke et meget bedre terrængående el løbehjul end et Ninebot ES2 El løbehjul. Samtidig velegnet til brug på privat grund, og andre steder hvor det er tilladt for el løbehjul, at køre mere end 25 km/t.

Sikkerhed

Sikkerheden er i absolut topklasse med dette Ninebot ES2 el løbehjul, som ikke mindst udmærker sig ved sit gode bremsesystem, og som samtidig er fremstillet i et solidt og robust design, der sikrer god kontrol og stabilitet under kørsel på el løbehjulet.

Der er forlygter og baglygter på el løbehjulet, der vil oplyse vejen foran dig når du kører, så du kan undgå huller, bump og andre farlige ting på vejen. Lygterne vil samtidig advarer andre trafikanter om din tilstedeværelse, hvilket øger sikkerheden endnu mere.

Bremsesystemet er også i høj kvalitet, med en elektronisk og nemt betjent håndbremse. Dertil en fodbremse der bruges manuelt, og som kendes fra almindelige løbehjul. Det giver en god og sikker nedbremsning af el løbehjulet.

God til kørsel på udfordrende terræn

Det robuste og solide design som et Ninebot ES2 el løbehjul er fremstillet i, sammenholdt med de gode bremser, og ikke mindst den gode affjedring gør, at dette el løbehjul er særligt velegnet til kørsel på mere udfordrende terræn.

Du kan derfor med fordel bruge dette el løbehjul i byen, men samtidig også i mere råt og udfordrende terræn såsom grus, hårdere jordunderlag med videre. Et rigtig godt valg af el løbehjul til dig, der ønsker at køre på meget forskelligt terræn.

Fordele

Med et el løbehjul kan du opnå mange gode fordele, og hvor du ikke mindst vil få et økonomisk transportmiddel, der samtidig er meget praktisk og miljøvenligt, særligt når der sammenlignes med andre typer af transportmidler. Se mere om nogle af fordelene ved et el løbehjul her.

Økonomisk i drift

Der er gode økonomiske fordele og grunde til, at du bør vælge et el løbehjul. Både når det kommer til indkøb og drift, vil et el løbehjul være meget økonomisk. Dette gør sig især gældende i sammenligningen med biler, knallerter og andre motorkøretøjer.

Ønsker du derfor et billigere transportmiddel der kan få dig fra a til b, så bør du helt klart overveje et el løbehjul, der både er væsentligt billigere ved indkøb, og som samtidig er væsentligt billigere i drift og brug.

Praktisk og miljøvenlig

Et el løbehjul er ikke mindst et praktisk transportmiddel, som kan være særligt fordelagtig i byen. Her vil det meget mindre el løbehjul kunne komme rundt overalt, og vil således ikke være begrænset i sin størrelse, på samme måde som en bil eller knallert.

Dertil er et el løbehjul lovligt at køre rundt med på cykelstier, der ofte fører gennem parker og andre genveje, der giver hurtigt og nem adgang gennem byen. Det gør det mange gange nemmere og hurtigere at komme rundt med et el løbehjul, sammenlignet med at måtte køre udenom i bilen.

Der er også gode miljømæssige fordele ved et el løbehjul, da det kan køre på lektricitet fra bæredygtige og klimavenlige energikilder. Vil du derfor gerne være med til at gøre en forskel for klimaet i din hverdag, så kan du ved at skifte til et el løbehjul, gøre en kæmpe stor forskel.

Specifikationer

  • Topfart: 25 km/t
  • Rækkevidde: 25 km (45 km ved tilkøb af ekstra batteri)
  • Opladningstid: 3,5 time
  • Motorkraft: 300 W
  • Bremsesystem: Elektronisk håndbremse og manuel fodbremse
  • Vægt: 12,5 kg
  • Max. belastning: 100 kg
Show Filters
Shipping
Price

Brand