Spring til indhold
Hjem » El løbehjul 50 km/t

El løbehjul 50 km/t

Ønsker du den maksimale fart på dit el løbehjul, så er det muligt at få el løbehjul, der kører helt op til 50 km/t. Når du vælger at købe et løbehjul 50 km/t, så er der en række overvejelser du bør gøre dig, inden du ender med at købe.

Vi ser her på siden nærmere på netop disse overvejelser, og hvor vi også ser på fordelene ved et el løbehjul, reglerne ved kørsel på el løbehjul, samt nogle udvalgte tilbud, på det bedste el løbehjul 50 km/t på markedet.

Show Filters
Shipping
Price

Brand
 

Det bør du overveje inden du køber

Inden du køber dit el løbehjul 50 km/t bør du ikke mindst overveje, hvad det er du skal bruge el løbehjulet til. Der vil nemlig være store begrænsninger i hvor du kan bruge et el løbehjul 50 km/t, og hvor du ikke må køre på almindelig offentlig vej.

El løbehjul 50 km/t kan ikke køre på offentlig vej

Da der i Danmark er lovgivning der bestemmer, at et el løbehjul ikke må køre mere end 20 km/t, vil det ikke være tilladte at køre med et el løbehjul 50 km/t på offentlige veje. Vil du derfor gerne benytte dig af dit el løbehjul i den offentlige trafik, så er det nødvendigt at finde et el løbehjul der er hastighedsbegrænset til 20 km/t.

Hvilken terræn skal du køre på

Du bør også overveje hvilket terræn du planlægger at køre med dit el løbehjul på, da ikke alle el løbehjul er lige gode, når det kommer til de forskellige typer terræn. Nogle el løbehjul bør kun bruges på almindelig asfalt og vej, mens andre også er egnet til kørsel på terræn som jord, grus og græs.

Hvor meget skal dit el løbehjul maks koste

Der kan være stor prisforskel på hvor meget et el løbehjul koster, og du bør derfor undersøge markedet grundigt inden du køber, da der kan være bedre og billigere alternativer derude. Laver du en grundig research af markedet, kan det i sidste ende betyde store besparelser, når du skal købe dit el løbehjul.

El løbehjul 50 km/t

Fordele ved et el løbehjul

Du vil opnå mange gode fordele ved at gøre brug af et el løbehjul, der blandt andet er utroligt praktisk som transport i byen, og samtidig kommer med store økonomiske og klimamæssige fordele. Se mere om de vigtigste fordele du vil få, når du vælger at gøre brug af et el løbehjul.

Praktisk transportmiddel i byen

Det er ikke mindst som transportmiddel i byen, at et el løbehjul virkelig kommer til sin ret. Den gode størrelse og mobilitet på et el løbehjul gør nemlig, at du med et el løbehjul kan komme frem stort set overalt, og vil undgå kødannelser, massiv trafik, og skyde genvej gennem byen, præcis som du kan med en cykel.

Det betyder at du mange gange vil få en nemmere og hurtigere transport, end du vil gøre sammenlignet med bilen, men også sammenlignet med den offentlige transport. Når du ankommer til din destination, vil du aldrig have problemer med parkering, og kan tage dit el løbehjul med dig, som nemt kan foldes sammen og transporteres.

Med til et el løbehjul følger der altså og muligheden for nem og praktisk parkering og opbevaring, og hvor du med fordel kan tage dit el løbehjul med indenfor, hvor det vil stå i sikkerhed for tyveri, hærværk og vejrets elementer.

Økonomisk alternativ

I tillæg til de store praktiske fordele du får med et el løbehjul, så får du også gode økonomiske fordele. Ved indkøb og i brug er et el løbehjul væsentligt billigere, når der sammenlignes med alternativer som biler, motorcykler, knallerter, og selv den offentlige transport, når der køres i byen.

Leder du derfor efter et økonomisk og praktisk alternativ til din nuværende transport, så kan du have rigtig stor fordel af et el løbehjul. Med et el løbehjul er det nemt at komme gennem byen, så du aldrig ender med at komme for sent, og er samtidig et meget billigere alternativ.

Store klimamæssige fordele

Når du lader dit el løbehjul op med elektricitet, der kommer fra bæredygtige og vedvarende energikilder, så vil du være med til at gøre en kæmpe forskel for miljøet, sammenlignet med at køre rundt i en bil eller på en knallert.

Er klima og miljø ikke vigtigt parameter for dig ligesom for mange andre, så er et el løbehjul et nemt valg, hvis du er ved at skifte fra bil eller andre motorkøretøjer, der bruger fossile brændstoffer som brændstof.

Regler ved kørsel på el løbehjul

Når du kører i trafikken og på offentlig vej på et el løbehjul, er der en række love, regler og krav du skal overholde. Det er alt lige fra krav til el løbehjulet, der blandt andet ikke må kunne køre over 20 km/t, til hvor du må køre på et el løbehjul og meget andet. Se reglerne for kørsel på el løbehjul her.

  • Et el løbehjul skal være CE-mærket og godkendt til kørsel på offentlig vej
  • Børn under 15 år skal ledsages af voksne
  • Et el løbehjul må maks have en topfart på 20 km/t
  • Du må kun køre på cykelstien
  • Lyset på el løbehjulet skal altid være tændt
  • Man må kun køre én person ad gangen
  • Du skal køre med hjelm
  • Du må ikke køre påvirket

Hvad koster et el løbehjul

Priserne på el løbehjul er meget forskellige, og kan koste fra 2.000 kr. og op til over 10.000 kr. Som ved andre ting går pris og kvalitet ofte hånd i hånd, så hvis du vil være sikker på at få et el løbehjul med god kvalitet og gode egenskaber, skal du nok op og betale lidt mere end 2.000 kr.

Der er dog masser af gode el løbehjul i høj kvalitet, som ikke behøver at koster 10.000 kr. eller mere. Derfor bør du undersøge markedet grundigt inden du køber, da du ofte vil kunne finde el løbehjul der opfylder samme ønsker og behov, men som kommer til en billigere pris.