Spring til indhold
Hjem » Gofast el løbehjul GX4

Gofast el løbehjul GX4

Gofast el løbehjul GX4 er helt igennem fantastisk el løbehjul, som ikke mindst kommer med den afgørende fordel, at have en integreret hastighedsbegrænsning. Det betyder at du får en begrænset topfart på 20 km/t, der til gengæld gør dette el løbehjul helt lovligt til kørsel på de danske veje.

Vil du derfor gerne have et el løbehjul som du på lovlig vis kan køre rundt på, uden det er på banekørsel, privat grund eller lignende, så får du her et løbehjul, der ikke bare er lovligt, men som også kommer med mange gode fordele.

Se meget mere om dette fantastiske Gofast el løbehjul GX4, og om de mange gode fordele du opnår, herunder den smarte og praktiske transportløsning et el løbehjul tilbyder, at det er et billigt valg af transport, samt flere andre rigtig gode fordele, der gør det til et nemt valg, at vælge et Gofast GX4 el løbehjul.

Gofast el løbehjul GX4

Rækkevidde

Gofast GX4 el løbehjulet har en rækkevidde på 25 km, der hverken er i den høje ende, men som omvendt heller ikke er i den lave ende. Med en rækkevidde på 25 km er der masser af batteri til, at du kan bruge dette Gofast el løbehjul GX4 som fast transportmiddel, når du hver dag pendler mellem arbejde, skole eller andet.

En anden stor fordel ved batteriet, i tillæg til den lange rækkevidde, er den meget hurtige opladningstid. Batteriet er fuldt opladt på rundt regnet 4 timer, så du hurtigt kan komme ud og køre igen på et fuldt batteri.

Støddæmpning

Der er ikke affjedring til et Gofast el løbehjul GX4, hvilken er meget normalt for el løbehjul, der i stedet ofte beror på bløde, stødabsorberende pneumatiske dæk for støddæmpning. Her bør du være opmærksom på, at et Gofast GX4 el løbehjul, kommer med en anden slags dæk end pneumatiske.

Således er dækkene til dette el løbehjul såkaldte punkterfri dæk, der er fremstillet i en speciel form for gummi. Det plejer gerne at gå ud over støddæmpningen, men da der er brugt en helt særligt type gummi, vil du ikke kunne mærke en nævneværdig forskel på, om der er pneumatiske eller denne type gummidæk.

Hastighed

Gofast GX4 el løbehjul kommer med en integreret hastighedsbegrænsning, der begrænser hastigheden på el løbehjulet til 20 km/t. Dette er dog meget fordelagtigt for dig, der gerne vil gøre brug af dit el løbehjul på de danske veje.

I Danmark er lovgivningen nemlig den, at et el løbehjul maksimalt må køre 20 km/t. Derfor får du et el løbehjul med Gofast Gx4, der overholder de danske krav og love til hastigheden på et el løbehjul.

Sikkerhed

Der medfølger en høj grad af sikkerhed til et Gofast el løbehjl GX4, der blandt andet kommer designet med punkterfri dæk. Det er for det første praktisk, da du undgår punkteringer, men også mere sikkert, da punkteringer under kørsel potentielt er meget farligt.

Dertil et rigtig godt bremsesystem, med en motorbremse der automatisk slår til, og en skivebremse, der sikrer en rigtig god nedbremsning og bremselængde. Samlet set er bremsesystemet blandt de bedre på markedet.

Kommer også med lygter på både front og bag, som vil være med til at lyse vejen op for dig når du kører, men som også indeholder et stort sikkerhedsmæssigt element, da lyset fra lygterne vil advare andre trafikanter om, at du også er til stede på vejen eller stien.

Fordele

Du opnår mange gode fordele med et el løbehjul, som både relaterer sig til den billigere investering og drift, den mindre og praktiske størrelse til bykørsel, samt det meget mere klimavenlige aftryk du vil sætte, ved at gøre brug af et el løbehjul.

Praktisk i byen

Der er store fordele at opnå med et el løbehjul, hvis du bruger dit el løbehjul i byen. Et el løbehjul vil med sine lille størrelse og gode mobilitet, kunne komme hurtigt og nemt gennem byen, så du kan lande ved din destination til tiden.

Med et el løbehjul kan du således skyde genvej gennem byen, via stier, parker og andet, så du slipper for at tage den lange vej udenom, som du ellers må gøre i en bil eller på knallert. Det kan spare dig for meget tid.

Du undgår også kødannelser i morgen og eftermiddagstrafikken, da det lille og mobile el løbehjul nemt vil kunne komme igennem enhver kødannelse, og hurtigt komme videre i trafikken. Et el løbehjul er smart og praktisk til kørsel i byen, og kan spare dig for meget til på din daglige transport.

Økonomisk transport

Der er også store økonomiske fordele forbundet med et el løbehjul, der vil være et markant billigere transportmiddel, sammenlignet med andre motorkøretøjer såsom biler, knallerter og lignende. Leder du derfor efter et billigere alternativ til din transport, så bør du overveje et el løbehjul.

For det første vil et el løbehjul være væsentlige billigere ved den indledende investering, når du skal ned i en butik eller hos en forhandler og købe dit el løbehjul. Dette er særligt tilfældet når der sammenlignes med prisen på biler, men der eksisterer også en stor økonomisk forskel, på prisen mellem et el løbehjul og en knallert.

Ved den efterfølgende drift og kørsel på el løbehjulet, vil det også være en mere økonomisk løsning, når der sammenlignes med biler og knallerter. Det skyldes blandt andet at du undgår Co2-afgifter, som du betaler med en bil eller knallert der kører på benzin eller diesel.

Klimavenligt alternativ

Vil du gerne være med til at gøre en stor forskel for klimaet i din hverdag, så kan der være god ide i, at udskifte bilen eller knallerten med et el løbehjul. Et el løbehjul er nemlig meget mere klimavenligt, sammenlignet med benzin- og dieseldrevne alternativer.

Et el løbehjul kører på elektricitet, der er produceret fra bæredygtige og vedvarende energikilder. Det afsætter et langt mindre negativt klimaaftryk, når der sammenlignes med forbrændingen af fossile brændstoffer som olie og gas.

Med et el løbehjul er du altså med til at gøre en stor indsats, når det kommer til at gøre en forskel for miljø og klima. En anden stor fordel som følger af de gode klimamæssige egenskaber er, at du undgår at betale de dyre Co2-afgifter.

Specifikationer

  • Topfart: 20 km/t
  • Rækkevidde: 25 km
  • Opladningstid: 4 timer
  • Motorkraft: 350 W
  • Bremsesystem: Motorbremse og skivebremse
  • Dæk: Punkterfrie dæk i gummi
  • Vægt: 12 kg
  • Max. belastning: 100 kg
Show Filters
Shipping
Price

Brand